miercuri, 29 iunie 2011

eMag te amageste, citeste de fiecare data regulamentele promotiilor de pretutindeni!

     De cateva zile a aparut o oferta super tare, laptop-uri de la care iti recuperezi 24% din produs (echivalentul TVA) printr-un cupon valoric cu care vei cumpara alte produse de la ei.

     Initial mi s-a parut o oferta foarte interesanta... hmm, iau un mini-laptop si cu cuponul plus cativa bani mai achizitionez si un telefon! Totusi este un rahat de oferta, daca cauti acel link cu scris mic (transparenta maxima va dati seama, link mare, vizibil, cu sageti catre el "citeste mai intai aici", incat trebuie sa-ti pui ochelari cu dioptrii mari pentru a-l accesa), "regulamentul promotiei", zice asa: oferta este valabila pana in data de 30.06.2011 (totul ok pana aici), cuponul va avea un procent de 24% din valoarea produsului - echivalent TVA (exceptional chiar, va dati seama, promotia lor de soc la alienware ajungi la o valoare 2000RON + a cuponului), care se va putea folosi in perioada 1-15 septembrie (asta cam nasol ca va trebui sa astepti doua luni) si se vor putea achizitiona produse din categoria electrocasnice (aici m-a lovit foarte tare oferta, ma forteaza sa cumpar electrocasnice intr-o perioada din viitor stabilita, si preturile vor fi mai mari astfel isi vor putea recupera banii).

     Hai sa fim seriosi, iti iei un laptop si un frigider, un laptop si un cuptor cu microunde, un laptop si un blender... nu! oferta e specificata la un ton general, insa e destinat celor care tocmai si-au cumparat un apartament si vor sa-l doteze cu cele necesare.

     Al naibii oferte, pentru toate promotiile nu putem avea incredere si suntem constransi sa citim disclaimerele cu atentie. Pe alta parte e jalnic ca si firmele au ajuns la o gramada de promotii si false interpretari pentru a-si vinde produsele...

Niciun comentariu: